Agenda

Waar kan je de på dansk marktkraam of stand bezoeken?

Je kunt bij onze marktkraam of stand een groot gedeelte van ons assortiment kopen.
We staan op thema-markten en beurzen en in het najaar natuurlijk ook op diverse kerstmarkten.
In de onderstaande agenda kan je zien waar we staan, dus kom gezellig eens bij ons kijken!

 

16 en 17 september 2023: Fair de Marlequi

Fair de Marlequi

Wanneer:     zaterdag 16 en zondag 17 september 2023, van 11:00 tot 17:00 uur
Evenement: Fair de Marlequi
Waar:             De Marlequi, Trambaan 5a, Warmenhuizen (NH)

Elk jaar in het derde weekend van september is er de Fair de Marlequi en dit jaar zijn wij daar voor het eerst ook bij aanwezig. Deze grote overdekte pompoen- en sfeermarkt in en rondom de kassen van De Marlequi in Warmenhuizen is een begrip in de wijde omtrek. In de circa zeventig kramen ligt een keur aan spullen voor liefhebbers van home & garden. En alles is overdekt, dus het weer is nooit spelbreker! Er is live muziek en kinderen kunnen er pompoenen snijden en andere activiteiten en workshops doen.

 

28 en 29 oktober 2023: Nordic Days

Nordic Days

Wanneer:     zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023, van 10:00 tot 17:00 uur
Evenement: Nordic Days
Waar:             Het Inspyrium, Beerseweg 45, Cuijk (Noord-Brabant)

Het bij Scandinavië liefhebbers bekende jaarlijkse evenement Scandinavië-XL is dit jaar overgenomen door de Nordic Days. Met een nieuw concept en op een nieuwe locatie wordt dit evenement voortgezet onder de nieuwe naam "Nordic Days". Wel op de zelfde tijd van het jaar - laatste weekend van oktober - en nog steeds een tweedaagse beurs waar allerlei facetten van Scandinavië naar voren komen, zoals reizen, wonen, eten & drinken, kleding en outdoor. Er zijn verschillende standhouders aanwezig en er is ook veel te beleven met experiences en workshops en lezingen.

 

9 en 10 december 2023: Zweedse Kerstmarkt

Zweedse Kerstmarkt

Wanneer:     zaterdag 9 en zondag 10 december 2023, van 10:00 tot 17:00 uur
Evenement: Zweedse Kerstmarkt
Waar:             voormalige Suikerfabriek in Groningen

Of je nu op zoek bent naar een origineel kerstcadeau, houdt van gezelligheid of gewoon een beetje verliefd bent op Scandinavië: de Zweedse Kerstmarkt 2023, daar wil je bij zijn! In het weekend van 9 en 10 december kan je dat heerlijke kerstgevoel al goed te pakken krijgen in de voormalige Suikerfabriek in Groningen. Met bijna 100 verschillende deelnemende bedrijven is dit altijd een geweldig evenement.
En het is binnen, dus het weer kan geen roet in het eten gooien! Wij staan er dit jaar weer met ons kerstassortiment en met diverse andere artikelen die prima passen bij de gezellige decembermaand.

 

 

Scandinavië-XL 2021

Onze stand tijdens Scandinavië XL 2021