Over på dansk

We willen ons hier graag aan je voorstellen.

Over på dansk

In mei 2018 zijn we gestart met ons bedrijf på dansk.
Onze naam på dansk betekent op zijn Deens en die sfeer creëer je met de vele originele Deense interieuraccessoires die je kunt kopen in onze webshop of onze stand op themamarkten, zoals de Scandinavië Markt Schokland en de Zweedse Kerstmarkt in Groningen.

Bij Denemarken denk je al gauw aan Deens design en dat vind je terug in o.a. de glaskunst, kaarsenstandaards, paper art, kerstdecoratie, tuindecoratie, keramiek en de typisch Deense "Hoptimisten" die we in ons assortiment hebben. Allemaal producten die we rechtstreeks uit Denemarken importeren.

Met på dansk haal je de Deense sfeer in huis!

 

Ontstaan på dansk

Ons bedrijf på dansk is ontstaan uit ons enthousiasme voor Denemarken.
We gaan al jaren naar Denemarken op vakantie en zijn inmiddels in veel verschillende delen van Denemarken geweest. Telkens weer genieten we daar van de de rust en de ruimte, het vriendelijke landschap en de gemoedelijke sfeer. En dat deden we al lang voordat "hygge" een begrip werd...

In 2016 zijn we begonnen met het leren van de Deense taal en in 2017 hebben we besloten om de mooie interieuraccessoires die we als toerist zelf ook kopen, op de Nederlandse markt te gaan brengen. Na een lange voorbereidingsperiode, waarin we verschillende leveranciers hebben bezocht en ons assortiment hebben samengesteld, zijn we in mei 2018 daadwerkelijk van start gegaan.

In het najaar van 2018 hebben we ons assortiment verder uitgebreid met artikelen speciaal voor de kerstperiode.
In Denemarken is dat misschien wel de belangrijkste periode van het jaar, waarin iedereen zijn huis (nog) gezelliger inricht en tijd maakt voor familie en vrienden (hygge!). Deze en al onze andere Deense producten presenteren we je graag op de (kerst-)markten en beurzen waar we met onze kraam of stand staan - houd onze agenda dus goed in de gaten - en natuurlijk ook in onze webshop. En met een assortiment dat we regelmatig uitbreiden en vernieuwen, hebben we je altijd wel weer wat leuks te bieden...

Geniet met ons mee van de Deense sfeer!
Peter en Annemarie Swier

 

Scandinavië XL 2021Bij onze stand op de Scandinavië-XL beurs 2021 in Hoevelaken